Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ook kennis maken met de jaarrond interieurcollectie van Countryfield

Totaalleverancier van woondecoratie houdt maand lang Decostar Inspiration Days

Bij  totaalleverancier van woondecoratie Decostar start dinsdag 19 april de Decostar Inspiration Days. "Een maand lang is het voor de klant mogelijk om op afspraak onze showroom in Apeldoorn te bezoeken waar de koffie en een lekker appeltaartje klaar staat", laat woordvoerder Sietse Hoogstede weten.

Naast de sfeervolle gepresenteerde seizoencollecties is dit ook het moment om kennis te maken met de jaarrond interieurcollectie van Countryfield, het label van Decostar.

Deze collectie bestaat uit klokken, verlichting, stoelen, kleinmeubilair, wanddecoratie, textiel en uiteraard een mooi assortiment potterie en vazen. Daarnaast heeft men ook nog een moderne lijn klokken in huis. Decostar biedt op dat gebied een mooi assortiment luxe klokken aan van het label Thomas Kent Clocks. 

Naast dit complete assortiment woondecoratie is de showroom van Decostar ook de plek om kennis te maken met de collecties in geurartikelen. "Met merken als Ashleigh & Burwood, Greenleaf, Vellutier en Village Candle bieden we voor elk type winkel een passend winkelconcept met geur.

Met onze kennis in de woonbranche bieden wij onze klant ook een uitgebreide service op het gebied van commercieel en sfeervolle presentaties in de winkel", aldus Sietse.

Dit jaar bestaat Decostar 20 jaar. Dat laat men niet om opgemerkt voorbij gaan. "Onder alle klanten die een order plaatsen verloten we iedere maand een gave Forza E-bike en elke klant gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis", laat Sietse weten.

Ook benieuwd naar de showroom van Decostar? Neem contact op en maak een afspraak!

De importeur en groothandel in woonaccessoires en seizoensdecoratie heeft ook nog een showroom in Trade Mart Brussel ter grootte van bijna 600 m2. 

Meer informatie:
Decostar BV
Nagelpoelweg 35
7333 NZ Apeldoorn
+31(0)55 54 03 024
info@decostar.nl    
www.decostar.nl   
www.countryfield.nl