Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IEXGeld komt met tips om te besparen op aanschaf keuken, badkamer of meubelen

Nu zo'n beetje alles duurder wordt, is het extra belangrijk om goed op je uitgaven te letten. Je kunt veel geld besparen door te bezuinigen op dagelijks terugkerende kostenposten, zoals de boodschappen. Maar er valt ook veel winst te behalen op grote eenmalige aankopen, zoals een keuken, badkamer of bankstel. Zo begint Jasperien van Weerdt haar blog op IEXGeld.



Bereid je goed voor
"Het klinkt als een open deur, maar alles valt of staat met een gedegen voorbereiding. Zorg dat je weet wat je wil hebben en wat je budget is voor je op pad gaat. Koop je bijvoorbeeld een keuken, verdiep je dan in de prijzen en modellen van keukenapparatuur. Keukenleveranciers willen vaak de nieuwste modellen plaatsen, terwijl oudere, wat goedkopere modellen vaak nog gewoon leverbaar zijn.

Vergelijken is besparen
"Stap altijd verschillende winkels binnen, om prijzen te vergelijken. Niet alleen heb je dan meer keuze, ook zul je verbaasd zijn hoe groot de prijsverschillen kunnen zijn.

Ben je toe aan een nieuwe keuken, dan is het goed om je te realiseren dat bijna de helft van de Nederlandse markt in handen is van één bedrijf: De Mandemakers Groep uit Waalwijk. Dit familiebedrijf is eigenaar van ongeveer 15 verschillende winkelformules, waaronder Brugman, Keuken Kampioen, Keuken Concurrent, Keukenloods en Grando.

Wil je echt goed vergelijken, neem dan ook wat zelfstandige keukenbedrijven mee in je zoektocht. En neem, als dat even kan, ook eens een kijkje bij onze oosterburen, want Duitse keukens zijn vaak een stuk goedkoper", legt Jasperien uit.

Lees hier alle tips van Jasperien van Weerdt op IEXGeld.

Publicatiedatum: