Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BNS Crisp druk met voorbereidingen festival

BNS Crisp, dé beroepsvereniging voor de Nederlandse interieur- (zakelijk én particulier), vastgoed- en groenstylist, is druk bezig achter de schermen met de voorbereidingen voor haar event Festival Interieur.


Het BNS Crisp team: Carin Frijters, Ilse Baan, Amara van der Ree, Femke Baten, Lynn Verkerk, Jolanda Böhm, Kirstin Reinink, Yvonne Van der Schot-van Leeuwen, Willy van der Ende, Michelle Stout, Daphne Wieman, Lobke Rijpma, Nynke Ott. Foto Daniëlle van Dongen.

'Deze foto is genomen op de circulaire locatie De Groene Afslag waar ook ons event plaats vindt. En wat kijken we uit naar het festival. Een gelegenheid om elkaar weer live te ontmoeten en nieuwigheden op interieurgebied te delen en te ontdekken!'

'Twee dagen vol met interieur noviteiten, inspirerende talks van interieurstylisten en ontwerpers, speeddaten met stylisten, workshop moodboard maken, trendforum met de interieurtrends van nu, lancering van een gloednieuw interieurmagazine in samenwerking met WOTH STUDIO en maak kennis met toffe interieurbedrijven.'

Een inspirerend interieurevent zowel voor de interieurprofessional en de consument. Wij nodigen je graag uit op zaterdag 9 april", laat het team van BNS Crisp weten.

Meer informatie over het programma?
Ontdek het hier

 

Publicatiedatum: