Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Daily Trade Fair Venlo kijkt terug op succesvolle Preview Days

Afgelopen zondag 23 en maandag 24 januari hield Daily Trade Fair Venlo twee extra Preview Days. Er was volop belangstelling van verschillende bedrijven uit de hospitality, home, gift en garden branche. Geïnteresseerden kregen uitgebreid de mogelijkheid om de bijzondere locatie te zien, vragen te stellen en uiteindelijk kon er door potentiële exposanten een optie worden genomen op de laatste vrije plekken. Voor de zelf-ontwikkelde scansoftware (Daily Trade Fair Application), was eveneens veel
interesse. De organisatie verzorgde een demonstratie van de mogelijkheden binnen de applicatie. Het team van Daily Trade Fair Venlo kan terugkijken op succesvolle Preview Days.


De Daily Trade Fair Application.

Tevens werd dit weekend in een van de beurshallen TreeVention georganiseerd, een boomkwekerij beurs waar Euregionale boomkwekers een compleet assortiment aan tuinplanten presenteerden. Tuincentrumeigenaren uit geheel Europa kochten hier naar hartenlust hun assortiment tuinplanten voor het komende seizoen.


TreeVention.

Meer informatie:
Daily Trade Fair Venlo
www.dailytradefairvenlo.com

Publicatiedatum: