Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'De Woonindustrie biedt vertrouwd platform in onzekere (internationale) beursperiode'

Al bijna 30 jaar is het B2B inkoopcentrum De Woonindustrie een begrip in de interieurbranche. Ruim 150 Nederlandse en internationale ondernemers met toonaangevende merken exposeren onder één dak, centraal gelegen bij Utrecht. "We bieden een vertrouwd platform in een onzekere (internationale) beursperiode", laat de organisatie in een mailing weten.


Meubels van Himolla, dat exposeert in De Woonindustrie.

B2B Inkoopcentrum Interieur
"Een unieke locatie waar exposanten en bezoekers elkaar ontmoeten en nieuwe contacten leggen. Van maandag tot en met vrijdag is het mogelijk om zaken te doen vanuit een eigen showroom in een prettige werkomgeving van alle gemakken voorzien."

Vanaf 50 m2
"De Woonindustrie biedt showrooms inclusief deelname aan de halfjaarlijkse vakbeurzen. Showrooms worden aangeboden vanaf 50 vierkante meter tot grote bedrijfsruimte met een open karakter en wifi op iedere plek. Tevens is er een centrale receptie met persoonlijke ontvangst en bezoekers-registratiesysteem."


Seuren Tafels, ook te bezichtigen in De Woonindustrie.

Exposanten
"Exposeren in De Woonindustrie is nog mogelijk. Zo kunnen bedrijven deel uitmaken van een krachtig collectief met 150 aanbieders op gebied van meubelen, verlichting, slapen, design, woonaccessoires, vloer- en wandbekleding, textiel en smart living."

De Voorjaarsvakdagen staan gepland op 6, 7, 8, 14 en 15 februari. De Najaarsvakdagen zullen plaatsvinden op 11, 12, 13, 19 en 20 september.

Meer informatie:
De Woonindustrie
info@dewoonindustrie.nl
www.dewoonindustrie.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven