Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe directie voor Franke Group

De divisievoorzitter van Franke Foodservice Systems Christian Mathesius verlaat de Franke Group op eigen verzoek per 31 januari 2022. Mathesius, die ook lid van het bestuur was, heeft besloten het bedrijf om privéredenen te verlaten om andere professionele uitdagingen aan te gaan. CEO Patrik Wohlhauser neemt de aansturing van de afdeling als interim over.


Links Christian Mathesius en rechts CEO Patrik Wohlhauser.

Mathesius nam in januari 2019 het algehele management van de divisie over en was voorheen zeven jaar verantwoordelijk voor de EMEA-regio. Totdat er een geschikte opvolger is gevonden, zal Patrik Wohlhauser, CEO van de Franke Group, de divisie op interim basis overnemen.

De Franke Group respecteert de beslissing van Christian Mathesius en betreurt zijn stap. "We willen graag bedanken Christian Mathesius voor zijn grote inzet en prestaties, evenals zijn loyale management over de afgelopen tien jaar, waarin hij een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het succes van onze keukenapparatuur business. We wensen hem het allerbeste voor de toekomst”, zegt Patrik Wohlhauser.

Meer informatie:
De Franke Group
www.franke.com

Publicatiedatum: