Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Broeinest verwelkomt nieuwe partners op locatie

Broeinest heeft een vliegende start van het jaar, want ze verwelkomen op locatie twee nieuwe partners.

Bewonder bijvoorbeeld een groot assortiment van de panelen van Alucobond op onze Broeinest locatie in EHV. Alucobond is een samengesteld paneel dat bestaat uit twee aluminium dekplaten bestaande uit een brandvertragende of niet-brandbare plaat met mineralen gevulde kern. Het materiaal onderscheidt zich door indrukwekkende eigenschappen zoals precieze vlakheid, verschillende oppervlakken en kleuren, en een uitstekende vormbaarheid.

In Amsterdam en Rotterdam wordt Agrob Buchtal verwelkomd; een nieuwe partner op het gebied van keramische tegels voor zowel interieur als exterieur. Agrob Buchtal werkt al sinds 1755 met klei en heeft uitgebreide kennis hoe je steengoed, porcellanato en aardewerk van de hoogste kwaliteit produceert. Met een grote verscheidenheid aan tegels, kleuren en formaten is Agrob Buchtal de perfecte partner in elk project.

Broeinest is de materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor interieurprofessionals. Met een breed aanbod van vloeren, verlichting, stoffen, tegels, plaatmateriaal, akoestische oplossingen, project meubilair en nog veel meer bijzondere materialen ben je als (interieur)architect, ontwerper, (meubel)maker en interieurbouwer hier aan het juiste adres voor de materialisatie van een project.

Meer informatie:
Broeinest
www.broeinest.nl

Publicatiedatum: