Unveils laat community van ruim 75.000 retailers nieuwe en bestaande merken ontdekken

Door het jaar heen organiseert Orderchamp verschillende terugkerende evenementen. De evenementen geven merken de mogelijkheid om in korte tijd veel meer traffic en sales te genereren. Als merk neem je automatisch deel aan alle evenementen op de daarvoor voorziene niveaus in de backoffice.


Kilroy Indbo en SOHAM Collection, beide merken zijn te verkrijgen bij Orderchamp.

Orderchamp Unveils
Elke eerste week van de maand organiseert Orderchamp Unveils om de groeiende community van ruim 75.000 retailers nieuwe en bestaande merken te laten ontdekken. Het is de perfecte lanceringscampagne voor nieuwe merken om hun Orderchamp-partnerschap een kickstart te geven, maar geeft ook bestaande merken de kans om van de promoties te profiteren.

Orderchamp zal nieuwe merken sterk promoten op het platform met een korting van 15% op alle eerste bestellingen van nieuwe klanten. Alle nieuwe merken nemen automatisch deel aan het programma. Bestaande merken doen ook mee met 10%, maar kunnen zich in de toekomst afmelden, ook al raden we deelname ten zeerste aan.

Orderchamp Unveils geldt van maandag 10 tot en met zondag 16 januari. Tijdens deze week geeft Orderchamp op andere geselecteerde merken bestellen 10% korting.

Meer informatie:
Orderchamp
www.orderchamp.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven