Stijn van Helden van Clayre & Eef:

'Ondanks uitdaging op uitdaging flinke groei door kunnen maken'

Het einde van het jaar is in zicht. Het is een bewogen jaar geweest voor veel ondernemers. We blikken met een aantal ondernemers uit de interieur- en woonbranche terug hoe zij het afgelopen jaar hebben ervaren en hoe ze vooruitkijken naar 2022.

Deze keer aan het woord: Stijn van Helden van Clayre & Eef.Hoe blikken jullie terug op 2021?
"Vanwege het coronavirus was het weer een bewogen jaar. Natuurlijk kijken we daarom graag vooruit. Toch willen we ook even stilstaan bij alles wat er is bereikt. We werkten als team hard aan veel moois. We hebben mooie nieuwe collecties samengesteld en hebben ondanks de vele uitdagingen toch een prachtig jaar weten neer te zetten."Voor welke uitdagingen kwamen jullie te staan?
"Net zoals velen in onze branche was (en is) de uitermate hoge containerprijs in combinatie met de stijgende productieprijzen een van de grootste uitdagingen van afgelopen jaar. Het was continu rekenen, en kritisch met leveranciers om de virtuele tafel zitten. Deze uitdagingen zullen zeker doorvloeien in de komende jaren."Wat waren absolute hoogtepunten?
"We hebben ondanks de corona-crisis een flinke groei door kunnen maken in het afgelopen jaar. We zijn ondanks bovenstaande uitdagingen gestaag blijven produceren en hebben onze seizoenscollectie gelukkig nog op tijd binnen gekregen. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de bouw van een nieuwe hal, die ervoor moet zorgen dat er meer opslagcapaciteit komt."

"Ook de beurzen die afgelopen nazomer plaats hebben gevonden kunnen gerust tot een hoogtepunt betiteld worden. Wat fijn om onze klanten weer in real-life te zien; er heerste een geweldige sfeer."Welke voornemens / doelen hebben jullie voor het komende jaar?
"Ook komend jaar zijn we natuurlijk voornemens om onze collectie nog verder uit te breiden. Enerzijds willen we nieuwe stijlen creƫren en nieuwe lijnen ontwerpen en anderzijds vallen we terug op waar we oorspronkelijk vandaan komen; de textiel. Ook hierin gaan we flink uitbreiden, met tientallen in-house ontworpen nieuwe textielcollecties."Wat wensen jullie onze lezers toe?
"Natuurlijk wille we alle lezers, ondanks de huidige maatregelen, een mooie kersttijd wensen. Ook de beste wensen voor het nieuwe jaar mogen natuurlijk niet uitblijven. Dat iedereen een succesvol en bovenal gezond 2022 tegemoet mag gaan."

Meer informatie:
Clayre & Eef
De Giesel 46
6081 PH Haelen
www.clayre-eef.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven