Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Roland Bleinroth, voorzitter van Messe Stuttgart, brengt slecht nieuws:

'Vakbeurs R+T verzet naar 2024'

Gisteren, 1 december heeft Messe Stuttgart besloten om de vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonweringsystemen, die gepland stond voor februari 2022, te verplaatsen naar 2024. R+T zal over twee jaar gehouden worden van 19 t/m 23 februari.



"Driekwart van de de exposanten van de laatste editie in 2018 kwamen uit het buitenland. Het aandeel internationale bezoekers was 60 procent. Ze reisden naar Stuttgart vanuit meer dan 140 landen. Een risico-evaluatie in nauwe samenwerking met onze exposanten en partners onthulde dat een brede deelname van internationale gasten aan R+T in februari 2022 niet meer realistisch is vanwege de reisbeperkingen die door de pandemie weer worden aangescherpt. We hebben daarom besloten om andere alternatieven te overwegen in het belang van alle betrokkenen", aldus Roland Bleinroth, voorzitter van Messe Stuttgart.


Roland Bleinroth, voorzitter van Messe Stuttgart.

Sebastian Schmid, afdelingsdirecteur Technologie bij Messe Stuttgart, voegt toe: "In de afgelopen weken en maanden hebben we elke dag intensieve en transparante discussies met onze klanten gevoerd over R+T. Tot het einde hebben we samen gevochten met de exposanten om R+T te organiseren. Op basis van de momenteel beschikbare informatie, de geldige coronavoorschriften van de deelstaat Baden-Württemberg en het door ons geïmplementeerde Safe Expo-concept zou het evenement in februari veilig kunnen worden georganiseerd. De ontwikkelingen zijn echter momenteel zeer dynamisch. Gezien deze situatie realiseerden we ons dat R+T in februari 2022 niet mogelijk zal zijn in zijn gebruikelijke vorm en kwaliteit. We vinden het daarom onze verantwoordelijkheid om alle deelnemers planningszekerheid te geven en R+T uit te stellen tot 2024."


Sebastian Schmid, afdelingsdirecteur Technologie bij Messe Stuttgart.
De volgende R+T vindt plaats in de reguliere cyclus van 19 t/m 23 februari 2024.

Meer informatie:
R+T
www.messe-stuttgart.de

Publicatiedatum: