Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

200-jarig bedrijf Libbey lanceert webshop

Genieten van alledaagse momenten, gewoon in eigen huis. Met glaswerk waar je blij van wordt. Libbey weet hoe je een feestje mooi aankleedt. De kans is groot dat men al eerder hebt gedronken uit glazen van één van de grootste glaswerk producenten ter wereld met een fabriek in Nederland. Libbey heeft nu een eigen Nederlandse webshop, wat het gemakkelijker maakt om alle items uit de collectie snel in huis te halen.



Recycling vormt de kern van Libbey
Recycling is voor Libbey niets nieuws. Alle producten zijn 100% recyclebaar en niet schadelijk voor het milieu. Hergebruik vormt al 200 jaar de kern van het bedrijf. En niet alleen recycling, er is veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit doet de glasproducent door duurzame processen toe te passen in de organisatie en sociale, economische en culturele vooruitgang te ondersteunen in de gemeenschappen waar het bedrijf actief is.

"Milieubewust zijn is een must. Voor onze consumenten, klanten, maar ook voor onze organisatie. Het is onze verantwoordelijkheid ten aanzien van de gemeenschap en toekomstige generaties", vertelt Antoine Jordans, General Manager Libbey.

Meer informatie:
Libbey
www.libbey.eu 

Publicatiedatum: