Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoe kies je het juiste verzwaringsdeken?

Het ideale gewicht van een verzwaringsdeken (ook wel verzwaringsdekbed) is zeer individueel om het beste effect en comfort te geven. Vele parameters spelen een rol en daarom heeft CURA of Sweden een unieke dekbedwijzer ontwikkeld die het juiste model en gewicht samenstelt. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.



Een verzwaringsdeken kan een eenvoudige oplossing zijn voor een betere nacht, een betere dag en een beter leven. Verschillende studies tonen aan dat verzwaringsdeken een kalmerend en ontspannend effect hebben. De gebruiker valt sneller in slaap, slaapt langer en wordt 's nachts minder vaak wakker.

De dekbedwijzer
Om optimaal te slapen is het belangrijk om het juiste dekbed voor uw lichaamsgewicht te hebben, maar er zijn verschillende andere parameters die een rol spelen. Daarom heeft het Zweedse CURA een dekbedwijzer ontwikkeld die niet alleen rekening houdt met gewicht, maar ook met leeftijd, lengte, lichaamstemperatuur, of er 's nachts zweet vrijkomt en of een nauwsluitende of juist een luchtige overtrek gewenst is. De dekbedkiezer vraagt ook hoe men 's nachts slaapt en of men 's avonds stress, zorgen of angsten voelt. De gebruiker wordt ook gevraagd welke materialen hij verkiest, voordat hij antwoord krijgt op de vraag welk model en gewicht aanbevolen wordt.

Meer informatie:
Cura
www.curaofsweden.com 

Publicatiedatum: