Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Ontwerpershart maakte een sprong van geluk'

Het ontwerpershart van Jolanda Leguijt maakte een sprong van geluk toen ze werd gevraagd om mee te doen aan een aanbesteding voor de herinrichting van de raadzaal van het gemeentehuis in haar dorp Landsmeer. "Alle facetten binnen een ontwerp kwamen aan bod bij het plan van eisen; het moest multifunctioneel, kleurrijk en vooral veel groen en uiteraard binnen een vooraf vastgesteld budget. Uiteindelijk werd er voor mij gekozen en mocht ik mijn plan presenteren aan de raad en later het plan ook uitvoeren."

Pietje precies als interieurontwerper Jolanda is, moest alles van tevoren goed getest worden, zoals de stoelen voor de raadsleden, die voor iedereen comfortabel genoeg moesten zijn voor de lange avonden. "Uiteindelijk kwam het ontwerp tot leven en kon je het ook daadwerkelijk voelen. De griffier destijds, Eva van der Voorde ging helemaal ZEN op de publiekstribune zitten om alles in zich op te nemen, om me vervolgens uitgelaten vast te pakken en een vreugdedans met me te maken. Zo'n compliment vergeet ik nooit meer", schrijft Jolanda op haar LinkedIn-account.

"Ik ben nog elke dag dankbaar voor deze opdracht met een kroontje, dat het begin vormde van een sneeuwbaleffect aan opdrachten die nog steeds niet is gestopt met rollen."

Hier is een impressie te bekijken van het project.


Publicatiedatum: