Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Eerste online platform in de meubelbranche krijgt CBW-status

Mooi nieuws willen we graag delen. Als eerste online platform in de meubelbranche, heeft Showroommodellen.nl de “CBW-erkend status” gekregen. ''En daar zijn wij trots op!'', laat een woordvoerder van het bedrijf weten.

Vertrouwen en zekerheid
"Als platform voor meubelen van topmerken hebben wij transparantie, zekerheid en vertrouwen hoog in ons vaandel staan. Het was voor ons dus ook een gewenste stap om bij brancheorganisatie InRetail een CBW-erkenning te realiseren. Deze CBW-erkenning maakt dat wij onze klanten extra goed beschermen met o.a.: meer garanties na de aankoop, een nette aanbetalingsregeling en een onpartijdige klachtafhandeling. Het biedt voor de consument daardoor net dat stukje extra vertrouwen waardoor wij de verkoop van Showroommodellen met nog meer zekerheid kunnen realiseren."

"De samenwerking met InRetail geeft ook onze verkooppartners meer vertrouwen en zekerheid. Zo zijn de contracten gecontroleerd, is er bedrijfscontrole uitgevoerd en hanteren we nu de gelijke verkoopvoorwaarden als onze partners.  Goed voor onze verkooppartners en goed voor onze gezamenlijk klanten. Geen onduidelijkheden en zekerheid over de samenwerking."

InRetail & Showroommodellen
"InRetail bouwt aan een duurzaam perspectief voor iedereen. Zij helpen ondernemers met het vergroten van hun klantwaarde, hun economische waarde en het verrijken van de publieke waarde. Showroommodellen.nl heeft de ambitie om DE one-stop-shop te zijn voor showroommodellen en deelt daarmee het belang van een duurzaam perspectief en samenwerking. We helpen namelijk niet alleen de klanten die op zoek zijn naar showroommodellen, maar werken samen met onze verkooppartners en ondersteunen hen met:  

-Meer bereik en bekendheid bij een doelgroep die specifiek op zoek is naar showroommodellen
-Het actueel houden van de showroom
-Een vergroting van de klant- en economische waarde, doordat de woonwensen van de eigen showroom-klanten worden ingevuld met nieuwe (hoge marge) producten.
-Een vergroting van de klant- en economische waarde, omdat een gedeelte van de klanten de winkel bezoekt alvorens over te gaan tot een aankoop. We zien daarbij dat die klanten in de winkel vaak ook nog andere producten kopen.
-Een win-win relatie met een duurzaam perspectief voor iedereen dus."

Partner worden van Showroommodellen?
"Wil jij ook dat jouw showroommodellen via ons platform verkocht worden? Kijk dan op: www.showroommodellen.nl/partner-worden."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven