Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Turri vernieuwt flagshipstore in Milaan

Minder is meer. In Italië, net als in de rest van de wereld, zijn de huizen van vandaag eigentijds en minimaal. Turri volgt deze trend al enkele jaren en biedt collecties aan die deze trend volledig weerspiegelen. Zonder af te zien van de waarde en de buitengewone kwaliteit van kostbare materialen en vakmanschap, met respect voor een bijna honderd jaar oude traditie, heeft het bedrijf zich omringd met internationale ontwerpers en hen de taak toevertrouwd meubelstukken te creëren die iconen zijn geworden van een nieuwe manier om hedendaagsheid, schoonheid en luxe te ervaren.
De trend volgend en ter gelegenheid van de recente Supersalone en de Fuorisalone in Milaan, vernieuwde Turri zijn Flagship Store in Via Borgospesso 11 met de medewerking van Giuseppe Viganò: het project van de ontwerper, stilistisch en conceptueel consistent met die van de collecties gecreëerd voor het bedrijf, maakte het mogelijk om een echte "Turri new home" te creëren, in naam van de meest hedendaagse trends.



Showcase voor alle nieuwigheden van 2021, de Flagship Store verwelkomt bezoekers in een heldere, doorschijnende, lichte ruimte, waar alle meubelelementen volledig kunnen worden bewonderd, als ze filteren door een golvende boiserie, ad hoc ontworpen door de studio Viganò. De sfeer is dus harmonieus, ontspannend, en het tastbare gevoel van welzijn wordt benadrukt door de keuze van de materialen, de afwerkingen en de kleuren van de meubelen: zachte ledersoorten en stoffen in overwegend neutrale tinten, als om de lijnen van het ontwerp en de tijdloze elegantie te benadrukken.

 

Bij de ingang is de uitstalling gewijd aan de meest recente collecties: aan de ene kant het woongedeelte met de vaste sofa Blues, aan de andere kant de eethoek Pinnacle, compleet met tafel, stoelen, dressoir en vitrine; voor deze elementen is gekozen voor grijs notenhout - met uitzondering van de vitrine, in wengé gebeitst hout - en inzetstukken van linnenkleurig leer. Het tafelblad, in goud Calacatta marmer, draagt bij tot een chromatische harmonie in de hele omgeving.

In de richting van het interieur van de ruimte, als in een echt pad, keert de Blues collectie ook terug in het slaapgedeelte met het nieuwe bed en de bijpassende nachtkastjes, kaptafel en ladekast. De salontafels van de collectie worden gecombineerd met de modulaire sofa en de Soul draaifauteuil, die een tweede aangrenzend woongedeelte inrichten waarin een wandbekleding van panelen met verschillende afmetingen en vormen de architectuur van de ruimte versterkt dankzij het gebruik van verschillende afwerkingen. De sofa Soul heeft een met leder beklede rugleuning (cementgrijs voor de sofa en granaatappelrood voor de fauteuil), terwijl de zitting en de losse kussens in stof zijn uitgevoerd.

Op de benedenverdieping wordt de boeiende ervaring in huize Turri voortgezet met nieuwe collecties en extra stukken. Onder de Milano collectie, gewijd aan het slaapgedeelte en het eetgedeelte, valt de nieuwe ronde tafel op, met een blad in goud Calacatta marmer, structuur in licht duif gelakt hout en details in hemelkleurig leer en geborsteld nikkel metaal. Ook hier zijn de eetkamerelementen van de Zenit-collectie terug te vinden, voorgesteld in warme grijstinten. Tenslotte een paar Harp fauteuils, met essenhouten structuur, de Blossom bank en fauteuils - waarvoor een blauw leer werd gekozen aan de buitenkant, terwijl een cementkleurige stof voor het interieur werd gekozen - en de Vision en Zero salontafels, die samen met het Zenit TV-meubel een woonkamer met een tijdloze stijl compleet maken. Een belangrijke vernieuwing dus, die perfect aansluit bij de stijl van het bedrijf.

Meer informatie:
Cavalleri Comunicazione Sas
via G. Ventura, 5
20134 Milano
+39 02 264 165 07
info@cavalleri.com
www.cavalleri.com

 

 

Publicatiedatum: