Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
‘Transformatie oude broodfabriek in Utrecht’

The Home Factory genomineerd voor prestigieuze internationale prijs

The Home Factory, dat zich bezig houdt met het advies, ontwerp en realisatie van projecten voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers in het hoger segment, is genomineerd om deel te nemen aan de International Property Awards.



Bianca Mookhoek, die ongeveer 12 jaar geleden The Home Factory oprichtte: "Dit is een hele eer. We hebben onder veel voorwaarden een portfolio gemaakt en ingestuurd naar Londen. Half oktober horen we of we van landelijke winnaar naar Europese winnaar naar internationale winnaar gaan. Heel spannend!"



De nominatie voor de prestigieuze prijs heeft het bedrijf uit Alphen aan den Rijn te danken aan project Lubro in Utrecht. Bianca geeft aan dat dit project in de oude fabriekshal een lang traject gekend heeft. "Eerst hebben we alle kopers geholpen met het maken van bouwkundige indelingsopties voor hun huis. Alles was open, één open fabrieksruimte. Daaruit zijn er een aantal rechtstreekse klanten gekomen voor wie wij het totale interieur hebben ontworpen. Na het maken van de ontwerpen, hebben we ook de gehele realisatie uitgevoerd tot in het kleinste detail met onze samenwerkende partners."



Het industriële pand, van de Lubro-fabriek, werd omgebouwd tot een woonplaats, waarbij de oude accenten nog zichtbaar zijn. Denk hierbij aan de betonnen plafonds, massieve pilaren en kozijnen in de originele kleur.



The Home Factory, dat zes werknemers telt, waarvan vier designers, timmert hard aan de weg. "We groeien steeds verder. Zo komen er meer en meer mensen vanuit het hele land naar ons toe voor steeds grotere projecten", zo vertelt Bianca, die voor het oprichten van haar eigenbedrijf veel ervaring opdeed in de keukenwereld.



Meer informatie:
The Home Factory
Antonie van Leeuwenhoekweg 38 B10
2408 AN Alphen aan den Rijn
0172 - 74 53 70
06 - 55 172 337
bianca@thehomefactory.nl
www.thehomefactory.nl