Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jubileumexpositie Interieurdesignstudio Büro Kif

Interieurdesignstudio Büro Kif bestaat tien jaar en viert dit met een kleinschalige expositie getiteld Different Shades Of Abstraction. In samenwerking met kunstgalerie Althuis Hofland Fine Arts is werk te zien van tien gerenommeerde en opkomende kunstenaars uit binnen- en buitenland: Alejandra Venegas, Malin Persson, Janine van Oene, Laura de Wilde, Romee van Oers, Günter Tuzina, Tom Goldenberg, Jasper Hagenaar, Julius Stibbe en Christopher Colm Morrin.

Ieder van hen levert een kunstwerk - soms speciaal gecreëerd voor deze gelegenheid - dat een sterk ensemble vormt met de interieurs van Büro Kif . De expositie vindt plaats in de eigen studio van Büro Kif aan de Keizersgracht in Amsterdam en is van 8 oktober tot en met 7 november dagelijks te bezoeken. Diverse interieurobjecten en kunstwerken zijn er direct te koop.


Twee van de interieurs die Büro Kif in het afgelopen jaar realiseerde.

Different Shades Of Abstraction
De groepstentoonstelling is een reflectie op 10 jaar Büro Kif en toont het resultaat van een zoektocht naar een harmonieuze spanning, omgezet in kleur, vorm en materiaal. Het geheel is samengesteld door oprichter en eigenaar van Büro Kif, Hester Stolk, in samenwerking met curator Jeanine Hofland van Althuis Hofland Fine Arts. De kunstwerken worden getoond in een door Büro Kif samengesteld interieur.

"Met deze expositie willen we de verrijkende werking van de symbiotische combinatie van interieur en kunst laten zien. Het markeert de visie van ons bureau om kunst een integraal onderdeel van de interieurs te laten zijn", aldus Hester Stolk.

Meer informatie:
Büro Kif
Keizersgracht 137
1015 CK, Amsterdam
(+31) 207 008 299
info@burokif.nl
www.burokif.com

Publicatiedatum: