Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

En de naam is... BXB Interior Collections

BXB Agenturen gaat voortaan door het leven als BXB Interior Collections. Als agentschap timmert BXB inmiddels 10 jaar aan de weg in het midden- en hoge segment. Het agentschap vertegenwoordigt topmerken als Conde House, Designwerk, Loop Carpets en Sudbrock in Nederland en België en is naast agent ook totaalaanbieder en daarmee aanspreekpunt voor zowel retailers, architecten als projectinrichters.



Showroom bij De Woonindustrie
Het agentschap heeft sinds kort een showroom bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Daar is een selectie uit de collecties van de interieurmerken te zien. Hier worden de merken gecombineerd en complementeren elkaar qua ‘look & feel’. De verschillende opstellingen geven een indruk van de talrijke mogelijkheden in interieurs en van de hoogwaardige materialen en afwerking van de meubelstukken. De showroom is iedere maandag voor vakgenoten geopend. Van dinsdag t/m vrijdag alleen op afspraak.

Loop Carpets
In de showroom zijn ook de nieuwe vloerkleden van Loop Carpets te bewonderen. Onder dat label brengt BXB Interior Collections haar eigen vloerkledenlijn uit. De exclusieve kleden worden in Europa geproduceerd en gekenmerkt door het gebruik van o.a. kleurvlakken en verrassende vormen. Naast de bestaande collectie kunnen kleden ook volledig naar de wensen van de klant op maat worden gemaakt, zowel qua design, kleur als afmeting.


Marco en Carla Barbuio van BXB Interior Collections in De Woonindustrie. FOTO WONEN360

Meer informatie:
BXB Interior Collections
Marco Barbuio +31 6 15 08 70 60
Carla Barbuio +31 6 14 48 26 68
info@bxb-interiorcollections.nl
www.bxb-interiorcollections.nl

Showroom
De Woonindustrie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein

Standnummer 
BXB Interior Collections - B014a & B014b

Publicatiedatum: