Matrassen gemaakt van soja

De innovatie van het Italiaanse Aquapure luistert naar de naam Aquapure Soya. Het gaat om een matrassenlijn die is ontworpen door Somnium, een toonaangevend merk dat zich richt op persoonlijk welzijn en kwaliteitsrust.3D Ventilation System Qatar
Aquapure matrassen zijn ontworpen om maximale prestaties te garanderen op het vlak van ergonomie, ademend vermogen, gebruiksgemak en hygiëne. Met de Soya lijn wordt ook het label milieuvriendelijk aan de opsomming toegevoegd, omdat de matrassen volledig natuurlijk zijn en worden vervaardigd uit sojabonen. Het schuim in de matrassen bevat geen polymeren van fossiele oorsprong, maar een volledig plantaardige verbinding, verkregen uit hernieuwbare en niet-verontreinigde bronnen.

Dri-Release
De lijn is gewijd aan absolute duurzaamheid, maar ook aan een onberispelijk welzijn, die tegelijkertijd aan ons en aan het milieu denkt. Het schuim van deze matrassen zorgt namelijk voor een maximaal lichamelijk en geestelijk welzijn, omdat het een gezonde rust garandeert die het lichaam op de juiste manier ondersteunt en de geest helpt ontspannen.

Aloe Vera
Aquapure Soya matrassen bieden ondersteuning voor de rug, schouders, wervelkolom, bekken en benen, dankzij de speciale structuur die zorgt voor een continue uitwisseling van lucht. Ten slotte zijn ze ook afneembaar en hypoallergeen om een maximum aan praktische bruikbaarheid en hygiëne voor alle leeftijden te garanderen.

Aquapure Soya Delta
Een goede nachtrust is van cruciaal belang voor de gezondheid. Tijdens de slaap werkt het lichaam aan de consolidatie van het geheugen, het herstel van de kracht, de regeneratie van organen en het herstel van weefselschade. Een natuurlijk proces dat vaak over het hoofd wordt gezien en dat beschermd moet worden. Daarom heeft Somnium zich gericht op een plantaardig materiaal.

Meer informatie:
Aquapure


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven