Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dôme Deco richt restaurant en eco-chic spa resort in

Een historisch landschap, met award bekroond twee-sterren restaurant en een eco-chic spa resort. Het domein van La Butte Aux Bois, gebouwd in 1924, biedt haar klanten het hoogste niveau van hospitality. Het hotel vond in Dôme Deco de ideale partner om dit concept met een prachtig interieur te versterken. Het luxueuze meubilair en de accessoires van het label komen in de idyllische sfeer helemaal tot hun recht.

De gloednieuwe inrichting van La Butte Aux Bois vormt de perfecte weerspiegeling van de brede mogelijkheden binnen Dôme Deco’s collecties. “Elke ruimte, van bar Papillon tot restaurant ‘Nduja by Ralf Berendsen en de ontbijtruimte, heeft een persoonlijke touch op maat van La Butte Aux Bois. En toch blijft de kosmopolitische identiteit van Dôme Deco sterk overeind.” De materiaal- en stof varianten die het interieur label aanbiedt binnen haar collectie, bieden de klant de mogelijkheid om steeds een persoonlijke touch of accent toe te voegen aan het interieur.

“Bar Papillon werd bijvoorbeeld ondergedompeld in onze trendkleur Midnight Blue. De diepe, warme kleur zorgt voor een intrigerende, intieme sfeer die de vibe van de bar omarmt. De ontbijtruimte wordt dan weer gekenmerkt door de lichtrijke openheid en natuurlijke elementen. De combinatie van zachte, velvet materialen zoals de Paris stof en het pure van de keramieken Soho tafels zorgt voor een gevoel van rust. Perfect om mee wakker te worden.”

Naast deze match in identiteit, kunnen we ook spreken van een lokale, Limburgse samenwerking. “Ook zonder het lokale aspect waren we ongetwijfeld geknipte partners voor dit project. Wel vormt dit de uitgelezen kans om klanten in La Butte Aux Bois uit te nodigen om te tonen hoe flexibel we kunnen zijn binnen de lijnen van onze collectie. Een paradepaardje waar we graag mee uitpakken.”

Meer informatie:
Dome Deco
www.domedeco.com 

Publicatiedatum: