Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sanitairfabrikant steekt inbouwwastafels in nieuw jasje

In de styling van interieurs is verfijning een van de belangrijkste trends, zo geeft specialist voor badkamerelementen Bette aan in een persbericht. Als fabrikant van badobjecten is Bette continu bezig met design en restylen.

Hier is de onlangs geïntroduceerde douchevloer BetteAir, die de vorm van een strakke tegel heeft, een goed voorbeeld van. Een ander voorbeeld is de verfijning van de inbouwrand van drie series inbouwwastafels. Daardoor ogen deze dunner en strakker. De series zijn te verkrijgen in ongeveer 400 kleuren, verschillende kleureffecten en bijpassende baden en douchevloeren.

BetteAqua
Bij de inbouwwastafel BetteAqua wordt de basisvorm door vier conisch toelopende oppervlakken gevormd. De hoeken in de wasbak geven de wastafel een strak karakter, die past bij rechthoekige en vierkante elementen. Bijpassend zijn de baden BetteFree, Bette-Loft, BetteSelect Duo en BetteSpace.



BetteComodo
Voor de ontwerpstijl organisch en rond is wastafel BetteComodo geschikt. De ovale wasbak combineert bogen en rechte lijnen tot een geheel. Hij past bij ronde en ovale spiegels en klassieke armaturen met gebogen afvoeren. Om deze ontspannen designtaal in de badkamer verder door te zetten, is het comfortabele bad BetteComodo beschikbaar of de bad-klassieker BetteStarlet.



BetteOne
De inbouwwastafel BetteOne onderscheidt zich door zijn esthetische samenspel van rechtlijnig, gereduceerd design met zachte, afgeronde hoeken. Deze kan men combineren met ovale spiegels en moderne armaturen, waarin ronde en rechte elementen gecombineerd worden. 



Meer informatie:
Bette GmbH & Co
KG Heinrich-Bette-Straße 1
33129 Delbrück, Duitsland
+49 5250 511 130
info@bette.de
www.my-bette.com

Publicatiedatum: