Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Consumenteninspiratiedag ETC staat voor de deur

De laatste Trade Day van het huidige seizoen is inmiddels achter de rug en de zomersluiting van ETC Designcenter is een feit. Gedurende deze periode kunnen de exposanten gebruik blijven maken van hun showroom. Een directe afspraak kan hiervoor ingepland worden. Hiervoor dient de standhouder zelf contact op te nemen. Op maandag 30 augustus zal de eerste Trade Day weer plaatsvinden. Ook in het nieuwe seizoen zal het online aanmelden vereist blijven. 

Consumenteninspiratiedag
Op zondag 19 september staat de consumenteninspiratiedag weer op de agenda. Tickets zijn vanaf 23 augustus verkrijgbaar via de website. Ook professionals dienen zich aan te melden voor deze dagen, dit kan op dezelfde manier als voor een Trade Day.

Net zoals voorgaande edities zullen er relatietickets beschikbaar gesteld worden. Eind augustus zult u hierover een e-mail ontvangen met daarin de link en code waarmee u de relatietickets kunt downloaden. 



Interieuradvies sessie
Consumenten kunnen, naast het aanschaffen van een ticket, ook terecht op de website om zich, tegen betaling van 50 euro, in te schrijven voor een interieuradvies sessie van een uur. Deze worden gegeven door diverse interieur professionals die de uitdaging zijn aangegaan. 

Hoe de interieuradvies sessies precies in zijn werking gaan en meer informatie over de deelnemende professionals, is terug te vinden op de consumenteninspiratiedag pagina.

ETC Design Experience
Op maandag 20 en dinsdag 21 september organiseert ETC de ETC Design Experience. De start van het nieuwe interieur seizoen en bij uitstek de gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste interieur collecties.

Ook voor de ETC Design Experience dienen professionals, naast een ETC pas, een entreeticket te hebben. Deze zijn vanaf 23 augustus verkrijgbaar via de ETC Design Experience pagina, die gevonden kan worden onder het menu item professional. Naast een aantal standaard gegevens moet de code ETCX2021 ingevoerd worden om de tickets te kunnen downloaden.

Meer informatie:
ETC Design Center
Randweg 20
4104 AC Culemborg
www.etcdesigncenter.nl

Publicatiedatum: