Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Softe trend zet zich door naar de badkamer"

Sanitairfabrikant Detremmerie blijft volop in evolutie. "Naast dat we dit jaar onze productiefaciliteit met 2200 m2 hebben uitgebreid, hebben we ook op het gebied van productontwikkeling niet stil gezeten en tonen wij de durf om te veranderen." Dat meldt het bedrijf in een persbericht.



"Detremmerie heeft al jarenlang de knowhow in de productie van gebogen fronten & deuren. Voor de kenners in het vak: de Bolero en de Quinto waren jaren geleden veel verkochte badkamermeubelen in de Benelux."

"De actuele softe trend zet zich door in bijvoorbeeld waves in appartementsgebouwen, ronde vormen in tafels en organisch gevormde banken en fauteuils, wij durven deze trend door te trekken tot in de badkamer. Het nieuwe ovale meubel past in deze interieurs en zal als trendsetter onze No Limit Round aanvullen."

"Dit nieuwe ovale meubel, genaamd Private Collection, heeft zowel de zijdes als een front dat gebogen is. Het kastwerk is volledig mat gelakt en leverbaar in alle Ral kleuren. Dit meubel kan worden afgewerkt met een wastafelblad in kunstmarmer, top solid, marmer of glas. De ovale spiegel met indirecte led verlichting rondom maakt de opstelling compleet."

Het meubel kan aangevuld worden met een half hoge kolomkast van 50 cm breed, waarvan beide gebogen deuren opendraaien zodat er een mooi overzicht is van de inhoud van de kast.

Meer informatie:
Detremmerie
www.detremmerie.be

Publicatiedatum: