Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Messe Frankfurt wijst nieuwe vice-presidents aan

Om nieuw potentieel aan te boren en de adviesdiensten voor klanten uit Duitsland en het buitenland verder te intensiveren, heeft Messe Frankfurt op 1 juni 2021 besloten Julia Uherek en Philipp Ferger aan te stellen als Vice-Presidents of Consumer Goods Fairs in de Messe Frankfurt Exhibition. Beiden zullen onder andere verantwoordelijk zijn voor de beurzen Ambiente, Christmasworld, Creativeworld of Paperworld, evenals toekomstige beursformaten en platforms.

Samen zijn zij met het oog op de toekomst hun team aan het inrichten. Zo zullen de verkoopteams en de marketing- en communicatieverantwoordelijkheden per juli 2021 gereorganiseerd worden.


Philipp Ferger. (Bron: Messe Frankfurt)

In de toekomst zal Ferger verantwoordelijk zijn voor de strategische verkooporiëntatie van alle beursmerken en toekomstige beursformules. Uherek zal In haar functie als Vice President van Consumer Goods Fairs verantwoordelijk zijn voor de volledige marketingcommunicatie van alle handelsbeursmerken en toekomstige formats en platforms. 

Uherek voegt toe: "Met deze reorganisatie zetten we een stap naar in de richting van een nieuw tijdperk van contentcreatie en geïntegreerde communicatie, om de voordelen en ervaring van onze beurzen en platforms voor onze klanten verder te verbeteren."


Julia Uherek. (Bron: Messe Frankfurt)

Ferger en Uherek zullen blijven rapporteren aan Stephan Kurzawski, Senior Vice President Consumer Goods & Sales Messe Frankfurt Exhibition. "Met deze reorganisatie van de sector consumptiegoederen onderstrepen we nogmaals een ​​aanjager te zijn van innovatie in de sector. Dit alles in het belang van onze klanten van en over de hele wereld", geeft Stephan Kurzawski aan.

Meer informatie:
Messe Frankfurt
www.messefrankfurt.com

Publicatiedatum: