Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meeuse LED presenteert binnen- en buitenverlichting

Sanimex Design opent zijn deuren voor live demonstratie Aqualisa

Aqualisa, gespecialiseerd in slimme bad- en doucheoplossingen, organiseert samen met Sanimex Design met behulp van een trailer een live demonstratie in de buitenlucht. Deze parels vormen het paradepaardje in de badkamer van morgen, meldt sanitairspecialist Sanimex Design in een persbericht.



Tijdens dezelfde demonstratie is verlichtingsleverancier Meeuse LED ook aanwezig. Meeuse LED is partner als het gaat om het vervangen van binnenverlichting en buitenverlichting. Winkels, kantoren, magazijnen en fabrieken zijn plaatsen waar enorm veel bespaard kan worden op de verlichtingskosten, omdat de verlichting daar veel branduren maakt. Het vervangen van de oude lichtinstallaties zal niet alleen financiĆ«le voordelen opleveren, maar ook waardevolle, niet-kost gerelateerde voordelen. 

De demonstratie wordt gehouden op 7, 8 en 9 juli. In verband met de huidige coronamaatregelen is registratie vooraf vereist.



Meer informatie:
Sanimex Design
info@sanimexdesign.com 
www.sanimexdesign.com

Meeuse LED
info@meeuse-led.nl 
www.meeuse-led.nl

Publicatiedatum: