Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Collecties geïnspireerd op de kleur groen

Interface introduceert Iridescence en Ice Breaker

In de tweede van Interface haar nieuwe serie kleurenblogs wordt er gekeken naar de kleur groen. Het is een gedurfd en divers palet dat toonveranderingen biedt om de verschillende seizoenen weer te geven. Met zo’n verscheidenheid aan tinten heeft deze natuurlijke energizer bewezen effecten van het oproepen van gevoelens van verfrissing, vrede en veiligheid.



Olijf- en bladgroen
Over het hele interieurlandschap voeren olijf- en bladgroen het ontwerppalet voor 2021 om een ​​aardse sereniteit in ruimtes te brengen. De groene toonpatronen zijn in de loop van de tijd toegenomen doordat klanten om op geel gebaseerde groene tinten vroegen, waar de sereniteit van olijfgroen goed gedijt.

Olijfgroen is geen nieuwe kleur voor binnenruimtes en is door de eeuwen heen goed te zien in de inrichting. De 2021-updates bieden een moderne esthetiek. Het creëren van harmonie tussen werk en thuis staat op de agenda van de meeste kantoormedewerkers, dus de opmars van olijfgroen in de werkruimte via vloeren, objecten en materialen zorgt voor natuurlijke accenten om de esthetiek in evenwicht te brengen.



Iridescence en Ice Breaker
Ter ere van deze trendkleur introduceert Interface de nieuwste collecties Iridescence en Ice Breaker in verschillende groene kleurstellingen, waaronder Olive- en Reef-tinten. Geïnspireerd door de biophilic design principes (die natuurlijke oppervlakken en texturen direct nabootsen), kunnen deze tinten worden gecombineerd met neutrale tinten om balans te geven aan het interieur.

Meer informatie:
Interface
www.interface.com

Publicatiedatum: