Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Elf nieuwe kleuren Artis collectie opzetwastafels

Kleur is een belangrijkste element bij het waarmaken van interieur dromen. Het weerspiegelt de persoonlijkheid, creëert sfeer en zet trends. Ook in de badkamer komt kleur steeds terug in de badkamer. Reden genoeg voor Villeroy & Boch om de Artis wastafelserie in BiColour look uit te breiden met nieuwe kleuraccenten: Indian Summer, Sage Green, Rust en Bordeaux.

De opzetwastafels zijn verkrijgbaar in vier verschillende vormen (vierkant, rond, rechthoekig en ovaal), in twee wittinten en negen BiColour kleuren.



Variatie in kleuren en vormen
Het kleurenconcept van Artis is ontworpen door de internationale designer Gesa Hansen. Volgens Gesa zorgt kleur voor emotie en sfeer. De kleuren van Artis variëren van tijdloos wit, zwart en grijs tot pastel roze en bordeauxrood. De binnenkant van de opzetwastafels zijn uitgevoerd in glanzend wit (White Alphin). Alleen bij de mat witte variant (Stone White) is ook de binnenkant mat wit.



Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl

Publicatiedatum: