Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Functionaliteit centraal in nieuwe kranenserie hansgrohe

Voor elke activiteit die van een wastafel verwacht wordt, presenteert hansgrohe de nieuwe kranenserie Finoris. De droom van een wellness-retraite in de badkamer wordt meestal geen werkelijkheid. Het alledaagse leven van een gezinsbadkamer is meestal iets heel anders: persoonlijke hygiëne, de kamer schoonmaken en de was inweken - de wastafel wordt al snel het middelpunt van de dagelijkse activiteiten. De juiste kraan moet alles aan kunnen.



Daarvoor biedt de nieuwe hansgrohe Finoris kranenserie met de "Flex" variant voldoende bewegingsvrijheid en maakt die alledaagse klusjes gemakkelijk. Snel uw haar wassen direct in de wastafel is met de uittrekbare kraankop geen probleem meer. En als klap op de vuurpijl is de wastafel ook nog eens gemakkelijk uit te spoelen. Ook emmers om schoon te maken en andere hoge bakken zijn in een handomdraai gevuld. In een dieper bassin kan een baby worden overgehaald om snel een badje te nemen of zijn voetjes te wassen. Of het nu gaat om een zachte PowderRain straal of een zachte laminaire straal, de kraan past zich in een handomdraai en met een druk op de knop aan de betreffende toepassing aan. Beide sproeistanden gebruiken niet meer dan vijf liter water per minuut.



Slank design en hoge functionaliteit
De subtiel geïntegreerde uittrekbare douchekop met een actieradius van 500 millimeter glijdt dankzij de magnetische terugtreksteun na elk gebruik weer soepel in zijn oorspronkelijke positie. Visueel overtuigt de hansgrohe Finoris kraan met een slanke, geometrische look.



Met zijn minimalistische design is hij ook verkrijgbaar zonder uittrekbare douchekop. Zelfs het standaard model is ontworpen voor een uitgebreid scala aan toepassingen, omdat het in drie verschillende hoogtes kan worden besteld. Zo kan de hansgrohe Finoris met de meest uiteenlopende wastafelmodellen gecombineerd worden. Wie een in de wand geïntegreerde douche plant, kan de inbouwoplossing van Finoris installeren. Ook wat de oppervlakken betreft, biedt de kranenserie een veelvoud aan mogelijkheden: in chroom, matzwart of matwit past hansgrohe Finoris in elk badkamerplan. Zo is hansgrohe Finoris ook de ideale keuze voor trendy badkamers in matzwart. Bij de complete kranenserie horen natuurlijk ook bijpassende opbouw- en inbouwkranen voor bad en douche. Voor comfort in de badkamer kan hansgrohe Finoris gecombineerd worden met hansgrohe Rainfinity doucheoplossingen en de bijpassende Addstoris accessoireserie.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: