Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Primeur met fluweelzachte wc-bedieningsplaat

Voor liefhebbers van exclusieve materialen voor in de badkamer of het toilet, introduceert TECE de serie TECEvelvet wc-bedieningsplaten voorzien van het fluweelzachte materiaal FENIX NTM. TECE heeft met dit materiaal de primeur in de sanitair branche. FENIX NTM is ontwikkeld door de Italiaanse fabrikant Arpa Industriale en heeft al vele design prijzen gewonnen. Niet voor niets wordt dit exclusieve materiaal ook toegepast bij luxe kantoor- en winkelinrichting, keukens, in de meubelbouw en badkamers. En nu voor het eerst door TECE. In combinatie met het geometrische ontwerp van sterdesigner Konstantin Grcic staat TECEvelvet garant voor een bijzondere badkamer-beleving.

Voelt fluweelzacht aan
Het materiaal voelt zacht aan, heeft een magisch matte uitstraling en is zeer bestendig tegen vingerafdrukken, krassen en schoonmaakmiddelen. De unieke oppervlaktestructuur verspreidt het licht in plaats van het te reflecteren, en geeft TECEvelvet zijn extreem matte en bijzondere uitstraling. Het zachte gevoel wordt ondersteund door de technologie achter de plaat, waarbij de twee knoppen met rubber zijn gebufferd. Zo geven ze de gebruiker een prettige ondersteuning.

Lichte en stoere kleuren
De TECEvelvet is leverbaar in zes internationaal georiƫnteerde kleuren. De lichte kleuren passen harmonieus bij zachte pasteltinten en natuurlijke interieurs. De donkere tinten zijn o.a. goed met een strakke of industriƫle look te combineren. Met het inbouwframe kan de bedieningsplaat volledig vlak worden ingebouwd. Dit levert een bijzonder mooi resultaat op wanneer TECEvelvet wordt gecombineerd met wandbekleding in dezelfde kleur of hetzelfde materiaal FENIX NTM.

Meer informatie:
TECE
www.tece.com 

Publicatiedatum: