Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

duka herinterpreteert zijn wellness-icoon

De constante zoektocht naar esthetische zuiverheid, gecombineerd met de essentiële criteria van innovatie, functionaliteit, aandacht voor detail en personalisatie, vinden hun meest authentieke uitdrukking in de douchewand acqua 5000 new. Een restyling in vorm en inhoud die een nieuw en elegant minimalisme onthult, in staat om de zuivere lijn van het ontwerp, de verfijning van de techniek te versterken en het dagelijks welzijn te verzekeren.

In zijn twee versies, met of zonder muurprofielen, is acqua 5000 new vernieuwd in termen van esthetiek en technologie, waardoor de flexibiliteit van de badkamer opnieuw wordt ontworpen en een nieuwe functionaliteit krijgt.

In de nieuwe versie van acqua 5000 werd het Automatic Close & Stop systeem, dat een uitstekende beweeglijkheid van de deur en een gemakkelijk sluiten tot op de laatste centimeter garandeert, en mogelijke beschadigingen vermijdt, verbeterd en in het horizontaal schuifprofiel ingebracht. Daardoor zien de oppervlakken er van buitenaf uniform uit. De in de hoogte verstelbare kogelgelagerde looprollen zijn eveneens in het horizontale profiel weggewerkt, zodat ze gemakkelijk en zonder wrijving kunnen glijden. In de versie met wandprofielen beschikt acqua 5000 nieuw over een compensatieprofiel met micrometrische verstelling: het glas wordt in het profiel geschoven en met twee stelschroeven vastgezet, waardoor het glas tot 25 mm kan worden versteld, zonder het uiterlijk van de douchewand te beïnvloeden.

Vele elementen en componenten van de acqua 5000 new zijn rechtstreeks op het glas verlijmd met behulp van UV-lijmtechnologie, waardoor schroeven overbodig zijn en een hoge weerstand van het glas wordt gegarandeerd. Het gladde binnenoppervlak, zonder opstaande delen, maakt de douchewand gemakkelijk te onderhouden en reinigen, wat de esthetiek ten goede komt. Het nieuwe afdichtingssysteem biedt maximale bescherming en discretie. Een dun aluminium profiel, dat de PVC-afdichting binnenin bevat, wordt aangebracht zonder uit te steken aan de onderrand van het glas, waardoor de mogelijke afzetting van vuil tot een minimum wordt beperkt. Aangezien het water voornamelijk langs het aluminium profiel loopt, is de levensduur van de PVC-dichting dus aanzienlijk langer. De PVC-afdichting kan eenvoudig worden verwijderd, gereinigd en opnieuw worden aangebracht. Bij de nieuwe lekbak hoort het nieuwe anti-overstromingsprofiel, dat een betere bescherming biedt tegen opspattend water.

acqua 5000 new heeft ergonomisch ontworpen handgrepen die het openen van de deuren vergemakkelijken. Dankzij een nieuw en specifiek systeem waarbij de handgreep op het magnetische aluminium profiel wordt gelijmd (bij de meeste oplossingen), is het mogelijk de deuren volledig te openen, wat het reinigen nog vergemakkelijkt.

De veelzijdigheid van acqua 5000 new wordt vertegenwoordigd door de mogelijkheid om de douchewand te personaliseren met verschillende afwerkingen van de profielen - Chroom/Zilver Hoogglans, Roestvrij Staal Look en Zwart - en de talrijke glasvarianten (8 mm veiligheidsglas). In het bijzonder zijn twee nieuwe glasvarianten toegevoegd: Nubes, een helder glas met zeefdruk die naar boven toe geleidelijk vervaagt, en Parsol grijs glas, vanaf nu verkrijgbaar, met antraciet Privé. Beide afwerkingen bieden voldoende privacy en laten toch licht binnen.

Meer informatie:
Cavalleri Comunicazione Sas
via G. Ventura, 5
20134 Milano
+39 02 264 165 07
info@cavalleri.com
www.cavalleri.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven