Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Matrassenfabrikant Official Supplier van Oranje

Ook de komende twee jaar heeft Oranje een Official Sleep Supplier. Matrassenleverancier M line heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met de KNVB. 

Als Official Sleep Supplier van Oranje zorgt M line ervoor dat zowel het mannen- als het vrouwenteam tijdens interlandperiodes kan bouwen op een goede nachtrust. Daarnaast voorziet het A-merk het KNVB Teamhotel in Woudschoten & Conferentiecentrum Zeist van producten, zoals boxsprings, matrassen, kussens en covers. 

“Voor onze voetballers is een goede nachtrust heel belangrijk voor het herstel en het leveren van topprestaties", aldus Edwin Goedhart, bondsarts van de KNVB. "Als KNVB willen we dit onderdeel zo goed mogelijk verzorgen. De matrassen en persoonlijke kussens van M line die onze selecties gebruiken, zorgen voor optimaal slaapcomfort en dragen zo bij aan de prestaties op het veld."

“Het is een goed teken dat er in de Nederlandse top van de sport veel aandacht is voor het fysieke herstel in de nacht”, geeft Pieter-Bas Stehmann, Algemeen Directeur M line, aan. “Naast organisaties zoals o.a. Team Jumbo-Visma, Ajax en NOC*NSF, blijven we nu ook nauw samenwerken met de KNVB. Zo geven we beide teams de mogelijkheid om het beste uit de dag te halen.”


V.l.n.r. Pieter-Bas Stehmann (Algemeen Directeur M line), Nico-Jan Hoogma (Directeur Topvoetbal KNVB) en Hans van Pelt (Directeur Woudschoten). Het shirt met 23 illustreert de tweejarige samenwerking van 2021-2023.

Profiel
DBC (Dutch Bedding Company) International, de groothandelsdivisie van Beter Bed Holding, heeft een hoogwaardige collectie matrassen, kussens en boxsprings ontwikkeld voor iedereen die het maximale uit de nacht wil halen en overdag optimaal wil presteren. De producten worden op de markt gebracht via een internationaal dealernetwerk, online en via B2B kanalen.

Meer informatie:
M line
www.mline.nl 

Publicatiedatum: