Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aan bod komen supply chain, digitalisering, toenemend belang data

ING'er Dirk Mulder in gesprek met Diederik Kersten over wat corona doet met zijn bedrijf

ING Sector Banker Dirk Mulder ging in gesprek met Diederik Kersten, eigenaar en directeur van Kersten BV. In de maanden mei en juni gaat Dirk op bezoek bij bedrijven uit de Home & Living branche, op zoek  naar de belangrijkste trends en de impact daarvan op bedrijven.

Vandaag deel 1: Kersten BV. 

"Nederlanders hebben tijdens de lockdown veel geklust en bouwmarkten, tuincentra, doe-het-zelf- en woonwinkels profiteerden volop. Ook Kersten heeft hiervan de positieve effecten ondervonden. Kersten is een groothandel voor decoratieve en lifestyle producten in ieder huis. Ze ontwerpen, selecteren en importeren producten van over de hele wereld en bedienen winkeliers en ondernemers op alle continenten. Tweemaal per jaar is er een nieuwe collectie met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van huisdecoratie."

Diederik gaat in op wat corona doet met je bedrijf, de supply chain, digitalisering en het toenemend belang van data. Maar ook toekomst van de branche komt aan bod. Hoe? Luister via Spotify of SoundCloud deze podcast.

Gisteren, donderdag 6 mei, was dit bericht door de redactie van Wonen360 verkozen tot Social Media van de Dag. Helaas was er iets mis gegaan met de doorlink naar de podcast.

De komende weken volgen Lightmakers, Zuiver, WoonQ, Woononline en Dijk Natural Collections.

Publicatiedatum: