Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Britt Rutten van Hubbers Interieurmakers: 'Groei is nooit doel geweest, maar gevolg van succes'

Met als startkapitaal de 1e prijs van de nationale beroepenwedstrijd meubelmaken begon Ton Hubbers in 1977 zijn ambachtelijke meubelmakerij. Zijn gedrevenheid om het beste uit opdrachten te halen leidde tot een gestage groei van het bedrijf. De ambachtelijke meubelmakerij groeide uit tot een meubel-, en interieurbouwbedrijf. Vanaf 1995 nam Emiel Mathijssen de zakelijke kant van het bedrijf voor zijn rekening zodat Ton Hubbers zich kon richten op zijn passie: het ontwerpen van interieurs en meubilair. Het toenmalige bedrijfspand werd al snel te klein en in 2003 werd een hagelnieuwe fabriek betrokken. In 2019 namen Lars van Gruythuisen en Jeroen van Gaal het aandelen-stokje van Ton Hubbers over. "Hubbers interieurmakers groeit en bloeit. Groei is echter nooit het doel geweest, het is een gevolg van succes", vertelt Britt Rutten van de afdeling marketing.



Hubbers interieurmakers ontwerpt en maakt interieurs en meubilair voor onder andere particulieren, bedrijven, retail, de zorg, het onderwijs en de overheid. "Wat Hubbers Interieurmakers bijzonder maakt, is de combinatie van ontwerp en realisatie onder één dak. Een team van ontwerpers, engineers, meubelmakers en monteurs staat garant voor een zorgvuldige en zorgeloze realisatie van opdrachten. Dit betekent voor onze opdrachtgevers één aanspreekpunt en onbeperkte mogelijkheden."

"Inmiddels zijn we uit ons jasje gegroeid. Naast het eigen pand met een productieruimte van 1600 en een kantoor van 400 vierkante meter hebben we twee andere panden gehuurd. In totaal een oppervlakte van 800 vierkante meter. Hier groeien we uit en zijn we druk bezig met de mogelijkheden voor een nieuw bedrijfspand in de omgeving." 

Corona
"Aan het begin van de coronacrisis zagen we het allemaal als een bedreiging wat er op ons afkwam. De lockdown en alle andere maatregelen leer je mee omgaan. Wat in eerste instantie een black swan scenario was heeft voor ons mooie vruchten voortgebracht. Net als veel woonondernemers konden wij ook merken dat er veel in het interieur werd gedaan qua verbouwingen en nieuwe meubels. We zijn blij dat we het succes ook door de coronacrisis hebben kunnen hooghouden."

Meer informatie:
Hubbers Interieurmakers
www.hubbers.nl