Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Serax voegt items van Pascale Naessens toe

Pascale Naessens vult de Pure collectie bij Serax aan met een nieuw servies. Qua vorm en uitvoering sluit dit uitgebreide servies aan bij het nostalgische, door de natuur geïnspireerde Pure gamma. "De blauw-paarse kleur past onwaarschijnlijk mooi bij eten", legt Pascale uit. "Voor mij blijft eten het belangrijkste startpunt. Ik zie dat eten al op het servies liggen nog voor ik het heb gemaakt." Hoewel het nieuwe servies qua look & feel aansluit bij de vorige Pure collecties, springt de azuurblauwe kleur toch duidelijk in het oog.



Pascale raakte gefascineerd door aardewerk en pottenbakken. Ze volgde een aantal jaar intensieve cursussen over keramiek, glazuren en baktechnieken. In haar eigen werkplaats creëerde ze een aardewerken servies. Vervolgens stapte ze met haar prototypes naar Serax. Dit bezoek zou leiden tot de samenwerking waar de 'Pure' servieslijn uit voortvloeide.

Meer informatie:
Serax
www.serax.com 

Publicatiedatum: