Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Antifingerprint technologie maakt matte materialen aantrekkelijker

Ultramatte kleuren en oppervlakken zijn in. Maar, wie mat zegt, zegt dikwijls in één adem ook vervelende vetvlekken en de daarmee gepaard gaande hardnekkige vingerafdrukken. Gepatenteerde antifingerprint technologieën maken definitief komaf met deze vervelende eigenschappen van extra matte materialen en zorgen ervoor dat er nauwelijks vingerafdrukken worden achtergelaten op matte oppervlakken.



Polaris het onderhoudsvriendelijke antifingerprintgamma van Abet Laminati

Het Italiaanse Abet Laminati, waarvan het Harelbeekse bedrijf Triplaco-Beveka exclusief importeur is, verwerkt deze antifingerprint toplaag op haar laminaten binnen het Polaris-gamma. De producten binnen deze collectie zijn extra mat, voelen fluweelzacht en warm aan, bieden uitzonderlijke kwaliteiten aan op het vlak van stoot- en krasvastheid en vereisen net door deze antifingerprinteigenschappen nauwelijks onderhoud.

Deze combinatie van extra mat, duurzaam en fluweelzacht geeft Polaris een strakke look die geschikt is voor ultramoderne ontwerpen met een zintuiglijke ervaring.

Waaier aan mogelijkheden
De tien decoren van de Polaris collectie is zijn als standaard laminaatvellen (0,9mm,1 mm en 1,2mm) te verkrijgen waarbij kan worden gekozen voor een verlijming op een kernmateriaal naar keuze (spaan, MDF, multiplex, blok- of composietplaat) als ook in een massieve laminaatuitvoering verkrijgbaar zijn (diktes van 8,10,12 en 14mm). Een bijkomende troef van het Polaris-gamma is de waaier aan afmetingen: met een keuze tussen vier mogelijke afmetingen kan Polaris zeer breed ingezet worden voor tal van toepassingen.



Geschikt voor zorgsector
In woonzorgcentrum Ceres in Lauwe bijvoorbeeld werd  omwille van deze antifingerprinteigenschappen en het makkelijke onderhoud er van heel bewust gekozen voor een uitvoering in witte Polaris. Een besparing in onderhoudskosten.

Ultramatte acryllaminaten met antifingerprinteigenschappen
Wie meer fan is van een matte afwerking met acryl kan terecht binnen het TopMatt AM1800 gamma van het Oostenrijkse Senosan. De antifingerprint toplaag die Senosan toepast op zijn ultramat gamma werd onlangs immers naar een nóg hoger niveau getild en wordt kwalitatief door geen enkele andere fabrikant van antifingerproducten geëvenaard.

Het resultaat is een ultramat gelakte acryllaminaat dat door Triplaco-Beveka op een MDF-kern verlijmd wordt voor een glad en strak resultaat. Het TopMatt gamma van Senosan vormt hierdoor een basismateriaal voor tal van toepassingen binnen de meubel-, keuken- en badkamersector, maar kan omwille van de chemische resistentie ook ingezet worden voor labotoepassingen.



Geslaagde combinaties met rustiek hout
Beide productlijnen, zowel Polaris als Senosan, laten zich goed combineren met massief houten interieurelementen.

Meer informatie:
Triplaco Beveka
www.triplaco.be 

Publicatiedatum: