Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ultieme merkbeleving in LABEL51 Experience Store zorgt voor optimale omzet per m²

Online meubels bestellen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Toch zijn fysieke winkels niet weg te denken bij de aanschaf van een nieuw interieur. Hoe fijn is het om die mooie bank even in de winkel uit te proberen terwijl je gelijk van advies wordt voorzien? Bovendien is het de perfecte plek om inspiratie op te doen voor je interieur.

De LABEL51 Experience Store speelt volledig in op deze behoefte, wat bijdraagt aan het succes achter dit concept. Een aanwinst voor de winkelier en de ultieme merkbeleving voor de klant!

Op een relatief kleine winkeloppervlakte worden enorme omzetten behaald. “Deze liggen twee tot zes keer hoger ten opzichte van het landelijk gemiddelde”, aldus Carmen van den Brink, accountmanager bij LABEL51. Bovendien komt alle omzet op www.LABEL51.nl ten goede aan de ondernemers van de Experience Stores.

Er wordt hard aan de weg getimmerd met het plaatsen van de Experience Stores: ‘’Elke maand komt er een Experience Store bij‘’, vertelt Carmen. Het geheim? ‘’De kracht zit hem in de voorbereiding en in het teamwork.’’

Waar het winkelplezier voor de consument toeneemt, neemt de inspanning van de winkelier af. Voorafgaand aan de plaatsing van de Experience Store wordt de gewenste locatie in de winkel door het team van LABEL51 ingemeten, waarna er een 3D tekening wordt gemaakt om de winkelier een goed beeld te geven van het eindresultaat. In overleg met de winkelier kan LABEL51 alles uit handen nemen. Door een professioneel team wordt de Experience Store in enkele dagen volledig gebouwd, geschilderd, ingericht en gestyled.

‘’De complete winkel is getransformeerd. Nog mooier dan ik van tevoren had bedacht!’’, aldus Mark van Gils van Woonboulevard Oldenzaal.

Ook interesse in meer omzet per m²? Neem dan contact op met onze accountmanagers via experiencestore@label51.com.
 
Meer informatie:
Label51
experiencestore@label51.com
www.label51.com