Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Meekijken hoe je een kamer het beste stylet"

Present Time presenteert collectie via video

Groothandel Present Time deed onlangs kwalitatief onderzoek onder B2B-klanten. Daaruit bleek onder andere dat 53% videocontent belangrijk vindt. "Hierbij besloten wij een aantal video's met storytelling en how to elementen te creëren. Uit online onderzoek blijkt dat honden- en kattenvideo’s nog steeds heel populair zijn. Bij het merk Leitmotiv vindt je leuke honden/ kattenbedjes, ook deze zijn terug te zien in de video. Dit zijn echt hardlopers. Naast onze online partners verkopen we ons assortiment over heel Nederland (benelux, internationaal), maar ook hebben we eigen stands in Tica, Trends & Trade en Loods5."


Bekijk hier de volledige collectie.

"De nieuwe producten worden aan de hand van kleur en materiaal gescheiden in twee thema’s. Het eerste is Elegant Earth, waarbij de warme aardetinten centraal staan. De keuze voor Arctic Air is wat opvallender. De afgelopen jaren is er namelijk hoofdzakelijk aandacht geweest voor de warme tinten, maar bij Present Time wordt opgemerkt dat er ook meer behoefte is aan de koelere tinten."

"Over de video Het meekijken hoe je een kamer het beste stylet brengt sfeer en inspiratie over en geeft klanten een goed beeld van ons assortiment. In de video komt duidelijk naar voren dat onze producten goed bij elkaar passen. Present Time heeft drie merken (Karlsson, Leitmotiv en Pt,). De Karlsson klokken bestaan al 35 jaar. Leitmotiv verlichting heeft kleinmeubels in verschillende kleuren/materialen. En met PT, accessoires maak je de kamer af. In de video worden de moderne look, koelere tinten en verrassende materialen als velvet getoond. De vernieuwende paarse tinten passen goed bij de transparante vazen en worden afgestyled met basiskleuren zoals roze of goud. Aan het begin van deze video zie je een moderne huiskamer waar alle producten een logische plek krijgen. De merken die Present Time voert - Karlsson, Leitmotiv en PT, - zijn een combinatie van Nederlands design en een Scandinavisch tintje."

De producten voor dit voorjaar van Present Time zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Door items met elkaar te combineren, kunnen er meerdere sferen of thema’s gecreëerd worden.

Zie hier de nieuwste video met het nieuwe assortiment.

Meer informatie:
Present Time
info@presenttime.com 
www.presenttime.com 

Publicatiedatum: