Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lande Group steunt Vrienden van Bernhoven

Lande Group steunt een project van de Stichting Vrienden van Bernhoven, gelieerd aan het algemeen regionaal ziekenhuis te Uden in Noordoost-Brabant. Het Noord-Brabants familiebedrijf, dat meubelen ontwerpt, produceert en verkoopt voor de merken Artifort, Lande, Pörtner en Zwaardvis heeft een gift gedaan in de vorm van 200 hartjes.

Met deze actie haalt de stichting giften en donaties op in de vorm van hartjes voor het project 'Beweeg je beter' om patiënten van genoemd ziekenhuis in beweging te krijgen. Van het ingezamelde geld schaft de stichting beweegapparatuur aan voor onze patiënten. 

"Ik heb niet lang nagedacht over een bijdrage aan de Hartenactie", zegt Maurits van der Lande (zie foto), mede-eigenaar van Lande Group. "Het project ‘Beweeg je beter’, waar de volledige opbrengst van de hartenactie naar toe gaat spreekt mij enorm aan. Het is belangrijk dat patiënten zoveel mogelijk in beweging blijven tijdens hun opname in het ziekenhuis. Je wordt eerder beter en blijft langer gezond."

Maurits daagt zijn collega-ondernemers uit om ook deel te nemen aan de hartenactie, een donatie te geven in de vorm van harten.

- Koop 20 harten voor €100,-
- Koop 50 harten voor €200,-
- Koop 100 harten voor €500,-
- Koop 150 harten voor €750,-
- Koop 200 harten voor €1000,-

Stuur een e-mail naar info@vriendenvanbernhoven.nl en de projectleider van de Stichting neemt contact met je op! Kijk hier voor meer informatie.

Bron: LinkedIn