Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ze willen graag het stokje overdragen aan een nieuwe generatie"

De Groot Interieurs gaat in de verkoop

Wil en Willem de Groot, de eigenaren van de Groot Interieurs in Amstelveen, hebben besloten hun onderneming te gaan verkopen.
Na ruim 30 jaar actief te zijn geweest in deze succesvolle onderneming, zijn ze op een leeftijd gekomen om tijd vrij te maken voor hun hobby’s. Dat meldt INretail, die ingeschakeld is om hen te begeleiden bij de verkoop.


Het pand van het interieurbedrijf in Amstelveen.

'Het is de passie van de ondernemers om de gehele woninginrichting te verzorgen en om het hele ontwerp tot in de puntjes te verzorgen. Om dit te kunnen doen wordt er een breed assortiment aangeboden, zowel op het gebied van raamdecoratie, vloerbedekking als met meubelen en accessoires. Ze hebben samen met veel passie en plezier hun energie gestoken in de woninginrichting van zowel particuliere opdrachtgevers als zakelijke relaties.'

Ze willen graag het stokje overdragen aan een nieuwe generatie. Wil en Willem willen graag kennismaken met de nieuwe ondernemer die de volgende groeifase van deze onderneming  gaat inzetten en sturen. Om hen te begeleiden bij de verkoop van de Groot Interieurs hebben ze INretail ingeschakeld.'

Bron: INretail.nl

Publicatiedatum: