Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mede-eigenaar Jorien Jansen van CRE8 trots op opening van vijftiende Wandkraft-store

Jorien Jansen heeft groot nieuws te melden. De mede-eigenaar van CRE8 (Printing Ambitions), met een showroom in De Woonindustrie, meldt met grote trots dat de nieuwe Wandkraft-store bij Möbel Jähnichen in Stade (Duitsland) is geopend. "De store is gesitueerd bij het nieuwe unieke concept van Möbel Jähnichen, genaamd 360 graden. Dit concept draait in zijn geheel rondom de presentatie en verkoop van luxe meubels en keukens. Onze Wandkraft-store bevindt zich op twee verdiepingen en de wanddecoratie is helemaal aangepast aan de producten, dat heeft gezorgd voor een boost voor de uitstraling én de verkoop."

Wandkraft is een merk van Cre8. "Bij Wandkraft vinden we het leuk om samenwerkingen aan te gaan met artiesten en kunstenaars uit de regio van de Wandkraft-store. In het geval van Möbel Jähnichen zijn we in contact gekomen met Herr Cordes van Stader Ansichten. Hij maakt prachtige regionale beelden van Stade. We hebben zijn beelden mogen vereeuwigen in een keukenachterwand en als een ronde wanddecoratie op pure metal en fine art plexiglas. De keukenachterwand en wanddeco’s van Herr Cordes zijn via het touchscreen in de store van Möbel Jähnichen te bestellen." 



Meer informatie:
Wandkraft
www.wandkraft.com 
Info@wandkraft.com