Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hogewoning maakt trends bekend middels top 100 producten

Het voorverkoopseizoen Winter & Kerst 2021 bij Hogewoning loopt ten einde. De groothandel in (voornamelijk) woondecoratie heeft het de last-minute inkopers makkelijk gemaakt om een collectie met de beste producten samen te stellen. Dit vertelt Sofie de Kruijff van het bedrijf uit Rijnsburg. "De Hogewoning dealer webshop is 24/7 voor onze klanten geopend. Om het samenstellen van de nieuwe collectie nog makkelijker te maken, hebben wij per merk de top 100 samengesteld. Op deze manier kunnen zij nog sneller onze topproducten bekijken en selecteren in de webshop."



"Onze House of Nature collectie bestaat uit een uitgebreide selectie interieuraccessoires en meubelen. Warme kleuren en rijke materialen voeren de boventoon in alle drie de stijlen van de collectie. Modern Art Deco zal menig hart sneller laten kloppen. Dit thema haalt inspiratie uit de romantiek, met veel roze en goud. Ook onze kerstcollectie is een feestelijke aanvulling voor ieder interieur. Deze collectie wordt verrijkt met kerstbomen die regelrecht uit de Scandinavische bossen lijken te komen. De uitgebreide selectie natuurlijke accessoires voor floristisch gebruik maakt de Winter- & Kerstcollectie 2021 helemaal compleet", vertelt ze over de collectie.

Deze week is het de laatste week dat de voorverkoop voor de Winter- & Kerstcollectie 2021 gaande is. Een afspraak maken om de showroom te bezoeken is in overleg nog mogelijk. Dit kan zowel telefonisch als per mail 

Bekijk hier de top 100 producten.

Meer informatie:
Hogewoning
Vinkenweg 50
2231 NT Rijnsburg
+31 (0)6 21280164
john@hogewoning.com        
www.hogewoning.com