Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aqua Prestige lanceert multifunctionele handdoekhouder

De designer Monica Graffeo heeft voor sanitairmerk Aqua Prestige de Lissom collectie ontworpen voor Ever Life Design. Deze creatieve toebehoren brengen extra functionaliteiten buiten hun primair doel. Een handdoekhouder die de gebruiker ook als veiligheidsgreep kan gebruiken. Kinderen kunnen er hangerig mee omgaan, als volwassenen geniet men van de standaard functies en senioren kunnen de handoekhouder als steun gebruiken wanneer nodig. Gemaakt voor het leven, voor de hele familie.



Al meer dan 25 jaar verdeelt Aqua Prestige individuele en kwalitatieve producten voor de landelijke of cottage badkamer. Functionele en tijdloze elegantie zijn haar passie. Onderzoek naar innovatie, het toepassen van nieuwe fabricagemethoden en de liefde voor ambachtelijke tradities staan bij Aqua Prestige aan de basis van onze verschillende producten voor de badkamer.



Meer informatie:
Aqua Prestige
info@aquaprestige.be  
www.aquaprestige.be  

Publicatiedatum: