Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Luxe badkamer in kleine ruimte is mogelijk'

Een badkamer in een kleine zolderkamer? Het kan met het badmeubilair en -sanitair van Aqua Prestige. Er is niet veel ruimte nodig om een badkamer te realiseren. Gewoon creativiteit en een eigen smaak. Deze klant heeft bij Aqua Prestige de nodige elementen gevonden om in een kleine ruimte zijn badkamer te maken.



In de douche hangt de thermostatisch Traditional douchezuil met witte porseleinen grepen. De wanden zijn betegeld met een pastel blauwe blinkende tegel die perfect aansluit bij de zwart en witte vloertegels. De klant heeft de structuur van het rustiek houten dak zichtbaar gelaten en toch de isolatie kunnen aanbrengen. Zijn keuze om deze wit te schilderen zorgt voor een veel lichtere badkamer zelf met het kleine rustieke zolderraam. De keuze van de zwart en witte vloertegels trekt hij verder doorheen de volledige badkamer. Hiervoor koos hij voor het klassieke Winston bad op pootjes met blinkend zwarte buitenkant en witte binnenkant. Net zoals de klassieke douchekraan wordt er hier gekozen voor een Traditional badkraan met witte porseleinen hendels op staande koppelingen. Naast het bad hangt de Style 1 handdoekdroger om na het bad te genieten van een warme handdoek.



Het zwart geschilderde Kensington meubel wordt opgewaardeerd door een blad in witte Carrara marmer met een onderbouwwaskom en een Traditional ééngreepsmengraan. De leggers van het open rekje zijn gevuld met badkamerrekwisieten. Meer plaats nodig voor extra handdoeken? Geen probleem. De hoge kolomkast in dezelfde landelijke stijl als het meubel geeft u heel wat extra discrete opbergruimte. Het grote schaakstuk is gedurfd maar geeft deze badkamer extra sfeer.

Meer informatie:
Aqua Prestige
info@aquaprestige.be 
www.aquaprestige.be 

Publicatiedatum: