Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vijf kleurconcepten in collectie Kela

Kela, producent van badkamer- en keukenaccessoires, brengt een nieuwe collectie uit in vijf verschillende kleurconcepten. De nieuwste collectie bestaat uit handdoeken, zeeppompjes, tandenborstelhouders, afvalemmers, badkamermeubilair en toiletaccessoires.



Made in Europe
Het badtextiel van Kela wordt milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd in Europa en is voorzien van het keurmerk Ökotex 100. Het badtextiel assortiment bevat washandjes, gastendoekjes handdoeken, baddoeken en badmatten. Allemaal verkrijgbaar in kleuren en passend bij de overige collecties van Kela.



Organiseren
Om een badkamer en toilet helemaal af te maken, heeft Kela oplossingen voor praktische zaken, zoals het ophangen van je handdoek of het netjes opbergen van je toiletspullen. Zo zijn er handdoekrekken en houders voor je toiletrollen, zeep of douchegel, zowel staand als hangend. Ook opbergmandjes voor de dagelijkse toiletartikelen en wasmanden behoren tot het assortiment.

Meer informatie
Kela
www.kela.de

Publicatiedatum: