Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zevende kwartaal op rij dat bedrijf uit Uden plust

Beter Bed Holding realiseert sterke omzetgroei

Beter Bed Holding heeft in het laatste kwartaal van 2020 een sterke omzetgroei gerealiseerd van 28,7%. De omzet in de laatste drie maanden van het afgelopen jaar bedroeg € 61,3 miljoen. De orderportefeuille steeg tot een recordniveau van € 24,8 miljoen (+ 19% in vergelijking met een jaar eerder), ondanks de coronapandemie en winkelsluitingen na de tweede lockdown vanaf half december.

De online verkopen stegen met 119,2% in het vierde kwartaal, wat leidde tot een kanaalaandeel van 17,4% over Q4 en 14,8% voor het volledige jaar.

Over heel 2020 steeg de omzet met 21,2 procent op een vergelijkbare basis naar 222,1 miljoen euro.

John Kruijssen, CEO of Beter Bed Holding, laat weten dat het vierde kwartaal van 2020 de zevende opeenvolgende kwartaal van omzetgroei voor zijn bedrijf betekent. "Onze strategie om de slaapkwaliteit van onze klanten te verbeteren, door middel van alle activiteiten die we initiëren, begint duidelijk zijn vruchten af te werpen. De investeringen om ons bedrijf verder te digitaliseren en de customer journey te verbeteren tonen mooie resultaten en betere inzichten om omzetgroei en klantwaardering te ondersteunen. In 2021 zullen we doorgaan met het voortbouwen op onze strategische reis om kwaliteitsslaap te bieden door middel van nieuw ontwikkelde productassortimenten, de implementatie van door technologie gegenereerd advies, partnerschappen met specialisten en meer ondersteunende diensten voor onze klanten, terwijl we prijsleider blijven in onze markt." 

Beter Bed Holding N.V. (BBH) is een Europese retail-, groothandel- en B2B-organisatie. Het bedrijf is actief in Nederland en België, via het merk Beter Bed en Beddenreus (alleen in Nederland), en in Zweden, via het merk Sängjätten.
BBH exploiteert via haar dochter DBC International een groothandel in merkproducten in de slaapkamer meubelsector, waaronder internationale merken zoals M line, Wave en Maxi.
BBH is genoteerd aan Euronext Amsterdam. BBH heeft ongeveer 1.100 mensen in dienst.