Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Haal Margriet Foolen in huis

Collectie Point-Virgule van Nederlandse bodem

De gerenommeerde Nederlandse designer Margriet Foolen heeft een living-serie ontworpen voor woonaccessoiresproducent Point-Virgule (Liv Wise). De serie bestaat uit servethouders, zeepdispensers, tissueboxen, bloempotten, dienbladen, afvalemmertjes en lepelhouders. Prachtige spullen van bamboevezel die je overal in huis kunt gebruiken.



"Eenvoud en functionaliteit is waar het bij mij om draait. Een product moet echt bruikbaar zijn en voor zichzelf spreken. In één oogopslag moet duidelijk zijn waar het voor dient", aldus Margriet Foolen. Ze werkt graag met bamboevezel omdat het een elegant, supersterk en vederlicht materiaal is. Bovendien is het milieuvriendelijk.



De voordelen van bamboe

Met meer dan één meter per dag is bamboe ’s werelds snelst groeiende plant. Het heeft enkel natuurlijke regenval nodig en is resistent tegen schimmels en insecten. De vezels ondergaan geen chemische bewerking: ze worden geplet en gestoomd. Nog een ecologisch voordeel is dat bamboe een aanzienlijke hoeveelheid zuurstof in de atmosfeer brengt, 35% meer dan bomen. Daarom is het een krachtig hulpmiddel in de strijd tegen het broeikaseffect. Kortom, bamboe is de beste en meest ecologische keuze die je voor producten in huis kunt maken.

De serie Point-Virgule by Margriet Foolen is uitgevoerd in de zachte pastelkleuren mistblauw, donkergrijs en naturel. De producten zijn vaatwasbestendig.

Meer informatie:
Liv Wise
www.livwise.nl 

Publicatiedatum: