Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deze 6 dingen heb je nodig in een nieuwe woning

Zodra je de sleutel van je nieuwe woning in handen hebt, begint een omvangrijk karwei. Het verhuizen en inrichten van je woning vergt veel tijd en vereist een gestructureerde werkwijze. Dat begint eigenlijk al bij het voorbereiden van de verhuizing op de oude locatie. Bij het inpakken moet je goed nadenken over wat je wanneer waar nodig hebt. Op die manier voorkom je dat belangrijke zaken onvindbaar worden en dat je dozen meer dan eens door je handen laat gaan. Check de onderstaande lijst van zes zaken die je beslist nodig zult hebben.

Goed handgereedschap
Even snel ergens een spijker in de muur slaan, of juist verwijderen? Een kraan los- of vastdraaien? Allemaal zaken waarvoor je goed handgereedschap nodig hebt. Zorg er dus voor dat de gereedschapskist vanaf dag 1 in je nieuwe huis aanwezig is. Je vindt op de Gereedschapcentrum.nl alles wat er eventueel nog ontbreekt, zodat je goed voorbereid bent op het klussen.

Verlichting
Ook als je huis nog niet ingericht is, heb je overal voldoende verlichting nodig. Zorg voor een paar goede bouwlampen en hang in elke kamer in elk geval alvast een lampje op aan het plafond. Natuurlijk nog geen complete lamp, want tijdens het klussen kan die beschadigd raken. Maar met voldoende licht in huis kun je in de avond gewoon probleemloos doorwerken. Bovendien test je dan meteen of overal de bedrading in orde is.

Hogedrukreiniger
Grote kans dat de tuinpaden bij je nieuwe woning niet echt schoon zijn. Die viezigheid loop je straks allemaal het huis in. Met een hogedrukreiniger van Gereedschapcentrum los je dat probleem simpel op. Bovendien kun je zo’n apparaat ook gebruiken om de gevel mee schoon te spuiten.

Koffiezetapparaat
Waarschijnlijk krijg je wel wat hulp met klussen. Deze hulptroepen zullen het zeer waarderen als je ze van tijd tot tijd een lekkere kop koffie voorzet.

Vuilnisbak
Waar geklust wordt, blijft afval over. Een vuilnisbak heb je dus vanaf de eerste dag al nodig. Natuurlijk mag dat ook best een doos zijn.

Koelkast
Een koelkast is één van de belangrijkste apparaten om in huis te hebben. Dat blijkt al uit het feit dat je voor de aanschaf ervan bijzondere bijstand kunt aanvragen, wanneer je er zelf het geld niet voor hebt. De koelkast kun je beter als eerste verhuizen, zodat de koelvloeistof tot rust kan komen. Stekker erin en gaan!

Publicatiedatum: