Speciale noot voor overleden Fabienne Mercé

HouseVitamin en Return to Sender lanceren samen de You Matter Box

Hugo de Jonge gaf het tijdens de afgelopen persconferentie meerdere keren aan: Een klein gebaar is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Met deze gedachte is HouseVitamin een samenwerking aan gegaan men Return to Sender, dat bekend staat om haar handgemaakte duurzame producten, gemaakt door vrouwen in de armste regio's van de wereld, om hen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Samen creëerden deze merken de You Matter Box.De Box is gevuld met 12 spreuken die een ‘papieren’ knuffel geven. Er zit een houten houdertje bij, zodat de houder met spreuk als decoratie gebruikt kan worden. De box en kaartjes zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd papier van de lokta plant.

Lokta papier is handgeschept papier dat al meer dan 1000 jaar wordt gemaakt in Nepal. Het wordt vervaardigd van de bast van de Lokta plant, die groeit in de Himalaya op hoogten tussen 2000 en 3200 meter. Lokta papier is zuurvrij en staat bekend om zijn aantrekkelijke textuur, uitzonderlijke duurzaamheid en sterkte.Fabienne Mercé
Speciale noot voor Fabienne Mercé: “Leven is niet wachten tot de storm voorbij is, maar leren dansen in de regen”. Fabienne heeft meegedaan aan het televisieprogramma Over Mijn Lijk, waarbij jongeren met een ongeneeslijk ziekte gevolgd worden.

Mischa van Raam van House Vitamin: "Deze spreuk zagen wij bij een fantastisch afstudeerproject op de Expo van het Hout & Meubileringcollege in Amsterdam. Wij werden er meteen door geraakt. Nadat wij begrepen dat deze talentvolle studente overleden was, wilden wij haar de spotlight geven, zodat You Matter ook voor haar geldt."Meer informatie:
Housevitamin
sales@housevitamin.com
www.housevitamin.com

Meer informatie
Return to Sender
www.returntosender.nl
daphne@returntosender.n


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.