Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Slanke update van een tijdloze klassieker

De Zenta-serie van badkamermengkranen van Kludi wordt internationaal gerekend tot de designklassiekers. Kludi biedt met Zenta SL een eigentijdse interpretatie van deze klassieker. Dit zeer complete assortiment voor de badkamer speelt in op de actuele designtrends; slank en elegant. De consequent doorgevoerde geometrische vormgeving van Zenta-SL is toegepast in de diverse oplossingen voor wastafel, bad en douche. De ingetogen puristische vormgeving past perfect in tijdloze urban woonstijlen. Met het uitgebreide assortiment, dat inmiddels uit 28 afzonderlijke producten bestaat, biedt Zenta SL voor elke wens en behoefte een passende oplossing. Sinds de introductie is deze serie consequent uitgebreid met diverse badkamermengkranen. SL valt onder de Contemporary designstijl van het Smart Luxury-segment van Kludi.

Verfijnd samenspel van vormen
Zenta SL kenmerkt zich door een verfijnd harmonieus samenspel van rechthoeken en cirkels, van strakke hoeken en zachte rondingen. Het vloeiende samenspel van lijnen zorgt voor een sfeer van serene rust. De inbouw 2-gats ééngreeps wandmengkraan is met de gladde, rechthoekige rozet van glanzend metaal een echte blikvanger boven de wastafel. Belangrijk is dat er nu ook een variant met twee losse rozetten is opgenomen. In de douche en op het bad versterken de ééngreeps mengkranen deze designtaal. Het verbazingwekkend slanke kraanhuis op een groot, spiegelglad rozet geeft de bad- en douchemengkraan een sterk, eigenzinnig karakter. De opbouw douchemengkraan biedt dankzij de naar achteren geplaatste cartouche meer bewegingsvrijheid. Zelfs in kleine doucheruimte is daarmee royaal doucheplezier gegarandeerd.  

Voor een duurzaam gebruik van hulpbronnen
Dankzij de innovatieve EcoPlus-technologie gaan alle Kludi-armaturen zuinig om met kostbaar water en bieden ze een hoog rendement. Dat geldt in het bijzonder voor de Zenta SL wastafelmengkraan met een uitloophoogte van 75 mm. De cartouche in deze mengkraan is zo ingesteld dat er alleen koud water stroomt wanneer de bedieningshendel in de meest gebruikte middenstand staat. Warm of heet water wordt alleen getapt als bewuste keuze, wanneer de hendel naar links gedraaid wordt. Dit draagt bij aan een besparing van warm-watergebruik en dus van energie.

In alle wastafelkranen zijn hoogwaardige perlatoren toegepast met een kalkafstotende kunststof binnendeel. Dit zorgt voor beperking van kalkafzetting en tot een zuinig verbruik van water; tot zeven liter per minuut.

www.kludi.com 

Publicatiedatum: