Esmé Veneman van interieuradviesbureau EVE Interieuradvies:

'Stoppen met de winkel was een beste keuze'

2020 was voor veel ondernemers een roerig jaar. Zo tegen het einde van het jaar, dat gedomineerd werd door de perikelen rond Covid-19, blikken we met een aantal personen uit de branche terug op het afgelopen jaar. Ook nemen we alvast een kijkje in 2021. Wat gaat ons het nieuwe jaar brengen?Die en andere vragen leggen we voor aan Esmé Veneman van interieuradviesbureau EVE Interieuradvies.

"Eerlijk gezegd is het een ontzettend hectisch jaar geweest waar ik begin van het jaar te maken kreeg met een daling in de winkelomzet. Tot een gekkenhuis ten opzichte van alle aanvragen voor kleur en interieuradviezen. Waardoor ik dit jaar de knoop door heb gehakt om te stoppen met de winkel. Een betere keuze had ik niet kunnen maken. Want wat hebben we een sprint mogen maken met EVE Interieuradvies, inmiddels kan ik het niet meer alleen aan. En heb ik gelukkig iemand aan het team toe kunnen voegen die mij kan ondersteunen. De aanvragen qua advies komen overal vandaan. Wij verzorgen niet alleen het advies maar nemen graag de hele inrichting en styling uit handen. We sluiten het jaar mooi af met een net nieuw gelanceerde website, daar zijn we trots op."


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.